Viral

Adik Naura Tetap Enjoy Zaman Kecil, Keluarga Nafi Jana Income Guna Anak Sendiri

Adik Naura Tetap Enjoy Zaman Kecil, Keluarga Nafi Jana Income Guna Anak Sendiri

Sharing is caring!

Memiliki wajah comel persis selebriti Neelofa, pemilik nama Che Naura Auni Che Fadhlullah ini dikatakan cukup beruntung apabila pernah dijemput menghadiri program televisyen MeleTop pada hujung tahun lalu. Malah sejak itu, pengikutnya di laman sosial turut meningkat dek kerana kuasa viral tersebut. Meskipun begitu, baru-baru ini kecoh apabila keluarga adik Naura ‘dituduh’ menyekat kebebasan anak sendiri.

BACA: [VIDEO] Naura Dapat Lepak Dengan Neelofa & Mama, Sekali Tengok Macam 3 Generasi


Adik Naura Tetap Enjoy Zaman Kecil, Keluarga Nafi Jana Income Guna Anak Sendiri

Kena kecam ‘try hard‘ jadi Neelofa

Tuduhan secara melulu itu tercetus apabila gaya dan penampilan Naura dilihat semakin ke arah dewasa. Malah dia juga dikatakan tidak menikmati zaman kecil selayak anak seusianya sehingga membuatkan ramai netizen berasa kurang selesa.

Adik Naura Tetap Enjoy Zaman Kecil, Keluarga Nafi Jana Income Guna Anak Sendiri

Adik Naura Tetap Enjoy Zaman Kecil, Keluarga Nafi Jana Income Guna Anak Sendiri

Tak pernah fikir pun nak ambil kesempatan

Susulan itu, wakil keluarganya dikenali sebagai Reeka Wardi dengan tegas menjelaskan bahawa semua solekan yang dikenakan hanya untuk tujuan shooting sahaja. Meskipun begitu, keluarga langsung tidak pernah terfikir untuk menggunakan wajah seiras pengacara terkenal itu semata-mata ingin mendapatkan income lebih.


Adik Naura Tetap Enjoy Zaman Kecil, Keluarga Nafi Jana Income Guna Anak Sendiri Adik Naura Tetap Enjoy Zaman Kecil, Keluarga Nafi Jana Income Guna Anak Sendiri

Adik Naura Tetap Enjoy Zaman Kecil, Keluarga Nafi Jana Income Guna Anak Sendiri

Adik Naura Tetap Enjoy Zaman Kecil, Keluarga Nafi Jana Income Guna Anak Sendiri

Adik Naura Tetap Enjoy Zaman Kecil, Keluarga Nafi Jana Income Guna Anak Sendiri

Naura enjoy saja dekat kampung tu..

Reeka juga sempat menggambarkan kehidupan ceria adik Naura bersama sepupu terutama sekali pada musim Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ini. Selain tidak mahu memperbesarkan lagi isu tersebut, Reeka cuma berharap supaya masyarakat dapat mendoakan yang terbaik buat masa depan si cilik berusia 6 tahun itu.

Adik Naura Tetap Enjoy Zaman Kecil, Keluarga Nafi Jana Income Guna Anak Sendiri Adik Naura Tetap Enjoy Zaman Kecil, Keluarga Nafi Jana Income Guna Anak Sendiri

Adik Naura Tetap Enjoy Zaman Kecil, Keluarga Nafi Jana Income Guna Anak Sendiri

Sumber: Twitter @reekawardi & Instagram @nauraboniey


Nak cerita lagi? Sertai Telegram Erin Sakura di https://t.me/erinsakura

Adik Naura Tetap Enjoy Zaman Kecil, Keluarga Nafi Jana Income Guna Anak Sendiri

Sharing is caring!