Hiburan

“Aeril Excited Macam Anak Sulung!”-Lepas 4 Tahun, Wawa Zainal Sah Hamil Lagi!

“Aeril Excited Macam Anak Sulung!”-Lepas 4 Tahun, Wawa Zainal Sah Hamil Lagi!

Sharing is caring!

Siapa saja tak kenal dengan p4sangan romantik Wawa Zainal dan juga Aeril Zafrel? Di Instagram p4sangan pelakon ini, ada saja moment sweet dan gelagat ahli keluarga yang sering menjadi tumpuan netizen. Dikurniakan 2 orang cahaya mata bernama Hayla dan Fakharuddin, rumah tangga mereka nampaknya semakin bahagia. Namun begitu, Wawa Zainal telah mengumumkan tentang berita kehamilan terbarunya. Kedatangan bayi baru itu pastinya bakal menyerikan lagi keluarga bahagia ini.

Baca : Terpaksa Sebab Aeril Suruh…Wawa Zainal Mengaku Pernah Tak Ikhlas Berhijab..

“Aeril Excited Macam Anak Sulung!”-Lepas 4 Tahun, Wawa Zainal Sah Hamil Lagi!

Berita gembira tersebut telah dikongsikan oleh Instagram milik Wawa ZainalĀ  di mana dia telah menyerahkan pregnancy test kepada suaminya itu.

“Aeril Excited Macam Anak Sulung!”-Lepas 4 Tahun, Wawa Zainal Sah Hamil Lagi!

Awalnya, Aeril Zafril seakan terpinga-pinga dan menganggap pregnancy test itu sebagai termometer suhu. Namun setelah diberitahu hal sebenar, Aeril Zafril yang nampak terkedu akhirnya menjadi amat excited tentang berita kehamilan isteri kesayangannya.


“Aeril Excited Macam Anak Sulung!”-Lepas 4 Tahun, Wawa Zainal Sah Hamil Lagi! “Aeril Excited Macam Anak Sulung!”-Lepas 4 Tahun, Wawa Zainal Sah Hamil Lagi!

Penantian 4 tahun dalam menambah zuriat akhirnya tamat dan berita kedatangan anak ketiga pasti menggembirakan hati p4sangan romantis ini.

“Aeril Excited Macam Anak Sulung!”-Lepas 4 Tahun, Wawa Zainal Sah Hamil Lagi!

Mendengar perkhabaran baik ini, ramai netizen yang mengucapkan tahniah dan mendoakan agar rumah tangga Aeril dan Wawa semakin bahagia.


Menangis tengok…Semoga Allah berkati perkahwinan korang

“Aeril Excited Macam Anak Sulung!”-Lepas 4 Tahun, Wawa Zainal Sah Hamil Lagi!

Sukanya tengok Wawa dan Aeril…Tahniah

“Aeril Excited Macam Anak Sulung!”-Lepas 4 Tahun, Wawa Zainal Sah Hamil Lagi!

Dah macam mengandung anak sulung dia punya excited

“Aeril Excited Macam Anak Sulung!”-Lepas 4 Tahun, Wawa Zainal Sah Hamil Lagi!

“Aeril Excited Macam Anak Sulung!”-Lepas 4 Tahun, Wawa Zainal Sah Hamil Lagi!

Sumber : Instagram Wawa Zainal


Nak cerita lagi? Sertai Telegram Erin Sakura di https://t.me/erinsakura

Sharing is caring!