Viral

Anggap Macam Ibu, Norman Hakim Pilu Pemergian Doktor Sambut Kelahiran 6 Anak

Anggap Macam Ibu, Norman Hakim Pilu Pemergian Doktor Sambut Kelahiran 6 Anak

Sharing is caring!

Tidak kira cepat atau lambat, kematian merupakan satu perkara yang pasti. Siapa duga sekitar tengah hari tadi, selebriti Norman Hakim berkongsi perkhabaran duka mengenai pemergian doktor kesayangan bernama Zarina Bibi yang banyak berjasa terhadap keluarganya.

BACA : “15 Tahun Lepas Abby Abadi Lahirkan Anak Ini Dalam Kereta..” – Norman Hakim


Anggap Macam Ibu, Norman Hakim Pilu Pemergian Doktor Sambut Kelahiran 6 Anak

Sedih.. satu-satunya doktor yang sambut kelahiran 6 anaknya

Menurut Norman atau nama sebenarnya Mohamed Nurhakim Zaidon, doktor berkenaan merupakan individu yang bertanggunjawab menyambut kelahiran keenam-enam anaknya. Malah pelakon drama bersiri ‘Gerak Khas’ itu turut menganggap wanita berkenaan tak tumpah seperti ibu kandungnya. Selain mendedahkan bahawa beliau juga telah mengajarnya membuat air selusuh khas buat isterinya sebagai ikhtiar untuk memudahkan proses bersalin.

Anggap Macam Ibu, Norman Hakim Pilu Pemergian Doktor Sambut Kelahiran 6 Anak

Anggap Macam Ibu, Norman Hakim Pilu Pemergian Doktor Sambut Kelahiran 6 Anak

Sempat bergurau, lepas ni tak tau bila lagi dapat jumpa kan?

Dalam pada itu, pelakon berusia 44 tahun ini lagi sempat berkongsi perbualan terakhir mereka sekitar Februari lalu sewaktu mendapatkan injection untuk bayi bongsunya. Namun siapa sangka, ia seakan memberi bayangan untuk pergi buat selama-lamanya.


Anggap Macam Ibu, Norman Hakim Pilu Pemergian Doktor Sambut Kelahiran 6 Anak

 

Anggap Macam Ibu, Norman Hakim Pilu Pemergian Doktor Sambut Kelahiran 6 Anak

Sampaikan suami sanggup follow pusat perubatan mana pun yang Dr Zarina bertugas..

Sementara itu, isterinya iaitu Memey Suhaiza mendedahkan sekalipun doktor kesayangannya berpindah lokasi bertugas namun dia dan suami sedaya upaya cuba mendapatkan khidmat wanita berkenaan. Akui Memey, Dr Zarina memiliki peribadi yang baik dan sentiasa membantu sepanjang proses bersalin kesemua anaknya.

View this post on Instagram

Inna lillahi wa inna ilayhi raji'un ‎(إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ) Sesungguhnya kami adalah kepunyaan Allah dan kepada Allah jualah kami kembali." . . Assalammualaikum… sy mulakan update pagi ni dgn berita ni… Doktor kesayangan saya dah meninggal.. Semua anak sy Arwah Dr Zarina yg sambut, Yg jaga setiap condition sepanjang sy pregnant.. suami sanggup follow hospital mana pun yg Dr Zarina bertugas… Sbb dah rasa selesa dijaga kita mcm anak😭 Mengenalinya seorang yg sgt baik, sentiasa lemah lembut, tenang selalu… Apa pun masalah dlm labour room Dr Zarina sentiasa tenang… buat kita rasa sentiasa selesa ,tak risau… Allah lebih sayangkan Arwah.. Salam takziah buat keluarga Doktor🙏🏻 Semoga roh ditempatkan dikalangan orang beriman…❤️ Ramai juga yg kenal dgn Dr Zarina Bibi kan…? Sama2 kita sedekah kan doa utk arwah ye…Al-fatihah🤲🏻

A post shared by wifeyNH (@memeysuhaiza) on

Sumber : Instagram normanhakim_786, memeysuhaiza


Nak cerita lagi? Sertai Telegram Erin Sakura di https://t.me/erinsakura

Sharing is caring!