Viral Family

Bayi Mata Kelabu Bukan Anak Angkat, Ibu Dedahkan Rupanya Ada Keturunan British

Bayi Mata Kelabu Bukan Anak Angkat, Ibu Dedahkan Rupanya Ada Keturunan British

Ibu ayah berketurunan Melayu namun dikurniakan anak dengan genetik unik, kisah sebegitu bukanlah satu benda asing lagi dalam masyarakat kita. Persis kisah seorang wanita bernama Fatin Atirah ini, bayi sulungnya menjadi perhatian ramai kerana memiliki bola mata yang berwarna cukup cantik.

BACA : [VIDEO] Berwajah Ala-Ala Korea, Kecomelan Bayi Ini Buat Ramai Netizen Terpesona

Ini filter ke mata asli?

Melalui beberapa video yang dimuat naik ke TikToknya, keindahan mata berona kelabu kehijauan si comel itu cukup mempesona netizen. Lebih-lebih lagi apabila matanya dibuntangkan sambil disuluh cahaya terang, sekilas pandang bayi perempuan ini nampak seperti anak Mat Salleh.

@fatinnatirahh

Mata tak ori pun tak ori lh yang penting tak pkai filter🤪#fyp #fypsarawak #mybaby #britishfamily🇬🇧

♬ Tiba-Tiba Speed Up – liriklaguツ

@fatinnatirahh

Replying to @Nabila jolly baby girl lh hehehe🥰#fyp #fypsarawak #mybaby

♬ original sound – Fatin Atirah🦋 – Fatin Atirah🦋

@fatinnatirahh

Replying to @🌻Ameera Mk🌻 korang rasa ori ke filter?#fyp #fypsarawak #mybaby

♬ original sound – Fatin Atirah🦋 – Fatin Atirah🦋

Saya penat-penat melahirkan dia, macam mana boleh jadi anak angkat?

Di sebalik penularan video tersebut, Puan Fatin Atirah tenang menjawab dakwaan mengatakan kononnya anaknya itu merupakan zuriat angkat. Penat membawa kandungan selama 9 bulan, dia menafikan tanggapan itu selain sempat berkongsikan gambar kenangan bersalin di pusat rawatan beberapa bulan lalu.

@fatinnatirahh

Replying to @𝔾𝕦𝕫𝕤’𝕤🎋 saya penat2 melahirkan dia mcam mna boleh jadi anak angkat☺️#fyp #fypsarawak #mybaby

♬ Syukur Alhamdulillah – Wafiq Azizah

@fatinnatirahh

Replying to @Cikdirra🍃 🫣🥰🥰#fyp #fypsarawak #mybaby #myhusbandlove @Alipzul🦅

♬ original sound – Fatin Atirah🦋 – Fatin Atirah🦋

Saya memang ada keturunan British & datuk saya orang sana

Sudah bertemu doktor, wanita ini lega kerana mata anaknya tidak mempunyai sebarang masalah dan semuanya berada dalam keadaan normal. Tidak pasti adakah mata bayi itu akan berubah warna seiring pertambahan usia, Puan Atirah berkesempatan mendedahkan sebuah lagi fakta menarik. Rupanya dia mempunyai keturunan British dan sudah semestinya genetik tersebut ‘menurun’ kepada cahaya mata tersayang.

@fatinnatirahh

My baby tak lama lagi masuk 8bulan. Saya dh research and jumpa Doktor dh mata baby takda istilah dpt tukar2 sebab ni semua ciptaan dari Allah kita sapa nak menafikan betul tak?☺️. Plus saya memang ada keturunan British datuk saya negeri orang sana. And ni darah daging saya ya. Takda nya saya dengan suami ambi anak angkat nak tengok birth certificate dia boleh Kalau korang nak tengok. So terjawab tak persoalan korang?😊#fyp #fypsarawak #mybaby

♬ ชอบเธออะ (ท่อนละลาย) – Ptrp Studio

@fatinnatirahh

Aie sayang mommy Knk cute gilak🥺❤️#fyp #fypsarawak #fypdongggggggg

♬ Это любовь – Амирчик

@fatinnatirahh

Replying to @eynaazhar91 korang stay tuned tau berubah ke tak mata dia nanti🥰. Dia dh masuk 8bulan dh Tapi still juga mata dia biru🥱#fyp #fypsarawak #mybaby

♬ original sound – Fatin Atirah🦋 – Fatin Atirah🦋

Kredit : TikTok Fatin Atirah

🚨 Erin Sakura KINI MENCARI INTERN! Klik untuk maklumat lanjut.

Nak cerita lagi? Sertai Telegram Erin Sakura di https://t.me/erinsakura

Bayi Mata Kelabu Bukan Anak Angkat, Ibu Dedahkan Rupanya Ada Keturunan British

Facebook

Telegram