Cinta Viral

Bercinta Dengan Jejaka Turki, Wanita Melayu Akui Tak Kisah Jika Dikikis Sebab..

Bercinta Dengan Jejaka Turki, Wanita Melayu Akui Tak Kisah Jika Dikikis Sebab..

Pernah berkongsikan video seorang jejaka Turki kacak bernama Nour, content dimuat naik oleh pengguna TikTok kekyahkentang sering mendapat jumlah tontonan luar biasa. Siapa sangka keputusan untuk melancong ke Istanbul pada Mei lalu menjadi titik mula perkenalan mereka berdua.

BACA : Tak Paksa Masak Kalau Datang Mood Malas, Isteri Bahagia Nikahi Lelaki Jerman

I travel sorang ke Istanbul, Nour banyak tolong…Tak serius pun nak kenal sebab Nour macam terlalu handsome untuk I

Di kota Istanbul, Nour dikatakan bekerja sebagai penjual manisan Turki. Meskipun awalnya netizen menyangka Kekyah sesuka hati merakam video tanpa izin, dia menjelaskan sebenarnya memang mengenal rapat lelaki berkenaan. 3 kali bertemu baru tahu nama sebenar masing-masing, mereka akhirnya dilihat sudah rasmi menjalinkan hubungan istimewa.

@kekyahkentang

Replying to @Moshi when نور bertemu نور jadilah cahaya kuasa dua *tibah* bukan kenal dari any apps 😅

♬ original sound – ㅤ – ㅤ

@kekyahkentang

Replying to @myexierasanchai bos dia suka buli dia sbb dia baik and rajin.. sedih pulak fikir susahnya dia nak carik rezeki nak kahwin dengan i yg dah senang ni 😢

♬ suara asli – kepolo – AZ

@kekyahkentang

Mak kata kau jangan nak carik jodoh kat turkey.. balik malaysia sekarang… tapi makkkkk …………

♬ CASABLANCA – Nuha Bahrin & Naufal Azrin

@kekyahkentang

Replying to @7akoonamatata tapi crime paling besar nak buat skrg ni i nak culik dia bawak balik malaysia keje kilang kerepek i.. hahahahaahaa 😂

♬ CASABLANCA – Nuha Bahrin & Naufal Azrin

@kekyahkentang

Replying to @saltedcaramello1 so guys, i think it’s will be clear i know this guy.. so cukup2 la fitnah i ambil video random org kat street..

♬ original sound – Armand-_- – Armand-_-

Mula-mula rasa macam dia takkan pandang I sebab I muka Jawa…Kita cantik di mata orang yang tepat eh

Langsung tidak menyangka akan menjalin hubungan serius, Kekyah cukup senang hati menceritakan keluhuran sikap Nour. Mana tidaknya, lelaki itu memberikan layanan yang cukup baik apabila mereka keluar bersama. Atas dasar kesetiaan dan kepercayaan kepada pasangan, Nour tidak kisah memberikan telefonnya kepada Kekyah tanpa rasa was-was. Bukan saja mengambil tahu apa yang disukai, bahkan semua benda dibelanja dengan wang sendiri tanpa mengharap perempuan keluar duit.

@kekyahkentang

Mula2 nak main2 je, tapi tu la siapa suruh mula 😅😅

♬ AMAZING – Phoebe

@kekyahkentang

Replying to @meowww no beuty shines brighter than a good heart – nour 2022

♬ Old Love – yuji

@kekyahkentang

Replying to @Cat Hotel & Salon taiping his mom teach him well how to treat woman ❤️..

♬ Kamu Yang Kutunggu – Rossa

@kekyahkentang

😢😢

♬ Ost Rakaat Terakhir Nabila Ellisa – Nabila ellisa

Kalau Nour nak kikis I pun, I tak kisah sebab dia setia, baik, handsome & layan I macam princess

Dalam pada itu, Kekyah tenang menghadapi kecaman netizen di kebanyakan videonya. Ini termasuklah nasihat agar dia berjaga-jaga dengan keberangkalian lelaki kaki kikis. Namun wanita ini tidak risau mengenai isu tersebut kerana sepanjang mengenali Nour, sikap lelaki tersebut begitu menyenangkan hati.

@kekyahkentang

Replying to @labcat780 terima kasih sbb caring tau ❤️

♬ suara asli – Powerengers bunting – Intan Lembata bunting

@kekyahkentang

Tak sia-sia pergi turkey 15 juta kali 😘

♬ original sound – Alec Cuenca – aleccuenca on IG 💯

Kredit : TikTok Kekyah Kentang

🚨 Erin Sakura KINI MENCARI INTERN! Klik untuk maklumat lanjut.

Nak cerita lagi? Sertai Telegram Erin Sakura di https://t.me/erinsakura

Facebook

Telegram