Family Inspirasi Kehidupan

Berderau Masuk Drive-Thru Tiada Cash, Ajak Terharu Isteri Selit RM100 Di Dompet

Berderau Masuk Drive-Thru Tiada Cash, Ajak Terharu Isteri Selit RM100 Di Dompet

Seringkali kita dengar “duit suami duit isteri, duit isteri tetap duit isteri”. Walaupun dahulunya ia menjadi satu pegangan oleh masyarakat kita khususnya para wanita, dalam keadaan ekonomi sekarang ini selalunya kedua-duanya akan berkongsi rezeki antara satu sama lain.


BACA: Kahwin Dah 16 Tahun, Amyza Terkejut Suami Masih Simpan Foto Cun Dalam Wallet

Duit papa tak cukup nak beli ni…Tengok ibu ada letak kat mana

Menerusi satu posting Ajak Shiro, dia dan anaknya berada di sebuah kawasan drive-thru untuk membeli makanan. Pada ketika pelawak berkenaan ingin membuat pembayaran, dia mula resah apabila mendapati tidak ada sekeping cash pun di dalam dompet hitamnya itu.


Berderau Masuk Drive-Thru Tiada Cash, Ajak Terharu Isteri Selit RM100 Di Dompet

Berderau Masuk Drive-Thru Tiada Cash, Ajak Terharu Isteri Selit RM100 Di Dompet

Nasib baiklah bini aku pandai, dia selitkannya duit celah-celah beg…Aku sendiri tak tahu

Namun setelah diperiksa, Ajak tiba-tiba terjumpa dua keping duit bernilai RM50 yang dilipat rapi serta diselitkan di dalam celahan dompetnya. Menyedari dia tidak pernah menyimpan wang dengan cara itu, lelaki tersebut percaya bahawa ia telah dimasukkan sendiri oleh isteri tercinta tanpa pengetahuannya.


Memang terbaik isteri awak, akak pun biasa selit-selit duit dalam beg…Duit selit wajib ada

Sejak dimuat naik 4 jam lalu, video berkenaan telah meraih hampir 100 ribu jumlah tontonan. Meninjau ke ruangan komen, rupa-rupanya ramai netizen yang telah mengamalkan perkara tersebut sebagai simpanan emergency.

Berderau Masuk Drive-Thru Tiada Cash, Ajak Terharu Isteri Selit RM100 Di Dompet

Berderau Masuk Drive-Thru Tiada Cash, Ajak Terharu Isteri Selit RM100 Di Dompet

Berderau Masuk Drive-Thru Tiada Cash, Ajak Terharu Isteri Selit RM100 Di Dompet

Sumber: Instagram ajakshiro

Nak cerita lagi? Sertai Telegram Erin Sakura di https://t.me/erinsakura

Berderau Masuk Drive-Thru Tiada Cash, Ajak Terharu Isteri Selit RM100 Di Dompet

Facebook

Telegram