Cinta Kehidupan

[VIDEO] “Bercinta Lepas Nikah”-Wanita Kahwin Dengan Suami Allahyarhamah Sepupu

[VIDEO] “Bercinta Lepas Nikah”-Wanita Kahwin Dengan Suami Allahyarhamah Sepupu

Kebiasaannya apabila salah seorang daripada pasangan suami isteri dijemput Ilahi, hubungan dengan keluarga mentua akan menjadi semakin renggang. Pun begitu, ada juga yang mengalami situasi ‘salin tikar’ persis kisah lelaki di bawah apabila dia berkahwin dengan


BACA: Isteri Tak Reti Melaram, Syukur Suami Akan Aturkan Baju Setiap Kali Nak Keluar

Sis kahwin dengan suami sepupu yang hembus nafas akhir masa nahas tu kan?

Beberapa bulan lalu, wanita bernama Nurhayati memuat naik satu video berduaan ketika berada di sebuah kedai makan. Tanpa disangka, ada seorang netizen sempat menimbulkan isu setelah menyatakan bahawa lelaki berkenaan adalah suami kepada sepupu wanita itu sendiri yang sudah ajal akibat nahas jalan raya dahulu.


@yatt_h214

Kita nak kenakan dia.. tapi dia lagi pandai.. hmmm 😂 muka filter tu biaq la.. hahahaha lakiku pakai liptik 😅

♬ janji putih – im her

Sepupu saya ‘pergi’ bersama anaknya…Anak perempuan yang sekarang ni hasil zuriat saya & suami saya

Wanita ini tidak melatah apabila mendapat komen sebegitu malah dia memberikan penjelasan sebenar. Dia juga sempat menegaskan bahawa budak perempuan yang sering dimuat naik di akaun media sosial peribadinya merupakan anak hasil perkahwinan dia dan suami.


@yatt_h214

Reply to @hellosayanggg789 ada soalan lagi tak? ☺️

♬ original sound – Nurhayati Abdul Talib – Nurhayati Abdul Talib

[VIDEO] “Bercinta Lepas Nikah”-Wanita Kahwin Dengan Suami Allahyarhamah Sepupu

Saya tak nak panjangkan cerita, tapi ada yang cakap saya macam kejam…If tak tahu cerita, better you check dulu

Walaupun Norhayati sebenarnya tidak mahu membuka cerita lama ini, dia rasa terpanggil untuk tampil memberitahu perkara sebenar. Perkahwinan itu bukanlah atas dasar cinta dan sudah dipersetujui kedua-dua pihak keluarga. Enggan perkara ini dipanjangkan, wanita berkenaan mohon agar netizen yang tidak tahu cerita sebenar berhenti membuat spekulasi sendiri.

@yatt_h214

Reply to @alynnsatar92 hope u understand…

♬ original sound – Nurhayati Abdul Talib – Nurhayati Abdul Talib

[VIDEO] “Bercinta Lepas Nikah”-Wanita Kahwin Dengan Suami Allahyarhamah Sepupu

Sumber: TikTok yatt_h214 & Instagram nurhayati_abdultalib

Nak cerita lagi? Sertai Telegram Erin Sakura di https://t.me/erinsakura

[VIDEO] “Bercinta Lepas Nikah”-Wanita Kahwin Dengan Suami Allahyarhamah Sepupu

Facebook

Telegram