Check In Bersama Budak TikTok, Aliff Aziz Buat Hal Masa Bulan Puasa Pula?

Sekitar awal bulan Mac lalu, penyanyi lelaki terkenal Aliff Aziz telah mengaku bersalah dan meminta maaf kerana tindakannya keluar bersama Oktovia Manrose telah mengundang pelbagai spekulasi daripada netizen, selain memberi kesan kepada isterinya Bella Astillah buat kali kedua. Namun begitu, kini terdapat pula desas-desus baru yang terpalit dengan pelakon kelahiran Singapura ini apabila dia dikatakan bermalam pula dengan seorang gadis muda. Eh betul ke ni?

BACA: “Keturunan Saya Belum Ada Lagi Yang Bercer4i..” – Bella Astillah Enggan Menjanda

Semuanya bermula apabila ada seorang wanita telah memuat naik foto di IG Story miliknya selepas bengang apabila gadis yang menjalinkan hubungan dengan Aliff enggan membayar sejumlah hutang kepada abangnya.

Apalah laki orang pun kau nak check in…tapi hutang still tak bayar

Wanita itu turut mengirimkan bukti tersebut kepada Bella Astillah menerusi Direct Message di laman Instagram, dan ini adalah antara reaksi pada awalnya.

Maksudnya awak masih ada hati perasaan, & rasa kesian…which is good

Foto yang mengaitkan Aliff Aziz dan gadis berusia 17 tahun itu diambil ketika gadis berkenaan membuat sesi IG live. Apabila netizen bertanyakan tentang Aliff, bagaimanapun gadis ini menafikan kelibatnya di dalam bilik berkenaan.

Berikut pula adalah antara reaksi netizen terhadap penularan bukti-bukti berkenaan.

Taste dia budak-budak fengtau rupanya…Aliff tak sudah k0ntroversinya

Boleh masuk geng PU Abu ni…

Kalau Aliff sayang dia…confirm dia tak buat Bella macam tu

Bagaimanapun, kedua-dua Aliff dan Bella belum lagi memberikan respons tentang isu ini.

Sumber: Instagram & Twitter niairwan7

Apa Komen Anda?