Viral

Diganggu Lelaki Broken Heart Gatal, Gadis Tunangan Orang Jawab Tuduhan Melayan

Diganggu Lelaki Broken Heart Gatal, Gadis Tunangan Orang Jawab Tuduhan Melayan

Tak kira siang atau malam, golongan wanita khususnya gadis berusia muda kerap menjadi sasaran gangguan lelaki gatal. Pantang nampak seseorang itu sedang bersendirian, mereka akan datang mendekati kononnya mahu ‘mengurat’ sambil menggunakan ayat-ayat godaan. Lebih menakutkan jika tangan mereka mula merayap ke tempat tidak sepatutnya.

BACA: Anak ‘Picky Eater’ Punca Mak-Mak Bertukar Jadi Hulk? Try Pujuk Guna 5 Cara Ini

Kalau tunang you appreciate, kerja macam mana pun dia akan bawa you

Semalam di TikTok, saudari Zati sempat berkongsikan gangguan yang dihadapinya apabila didatangi seorang lelaki tidak dikenali. Untuk memutuskan sapaan tersebut, gadis ini telah menyatakan status bertunang namun nampaknya penjelasan itu tidak hentikan perbualan mereka. Bukan itu saja, individu berkenaan malah cuba ‘meracun’ pemikiran Zati dengan cara memburukkan Encik Tunangnya pula.

@nrzzati._

Aku ni dah rasa macam mana perit kena khianat tau, dah rasa sakit kena tinggal. Sorry boya, silap target 🐽 Sila cari target lain.

♬ original sound – Z A T I 💎 – Z A T I 💎

Orang tak ramai masa tengah hari, saya risau…Jadi saya cakap elok-elok risau diapa-apakan

Berkenaan dakwaan ramai mengatakan dirinya melayan, Zati tidak melatah dan tenang menjelaskan hal sebenar. Hakikatnya selepas merakam video tersebut, dia terus pergi dari situ namun terus diikuti lelaki terbabit.

Diganggu Lelaki Broken Heart Gatal, Gadis Tunangan Orang Jawab Tuduhan Melayan

Diganggu Lelaki Broken Heart Gatal, Gadis Tunangan Orang Jawab Tuduhan Melayan

Awak cakap je “suami saya tengah kerja kat balai depan”…Nak self healing pun tak tenang

Meraih lebih 200 ribu jumlah tontonan, ramai yang juga merasa kurang senang dengan gangguan dibuat pemuda itu. Mereka turut berkongsikan tips supaya ‘tipu sunat’ tentang pekerjaan pasangan sebagai polis supaya orang yang mengacau itu akan beredar.

Diganggu Lelaki Broken Heart Gatal, Gadis Tunangan Orang Jawab Tuduhan Melayan

Diganggu Lelaki Broken Heart Gatal, Gadis Tunangan Orang Jawab Tuduhan Melayan

Diganggu Lelaki Broken Heart Gatal, Gadis Tunangan Orang Jawab Tuduhan Melayan

Kredit : TikTok ZATI

Nak cerita lagi? Sertai Telegram Erin Sakura di https://t.me/erinsakura

Diganggu Lelaki Broken Heart Gatal, Gadis Tunangan Orang Jawab Tuduhan Melayan

Facebook

Telegram