[FOTO] “Jantan Semua Sama”- Kompilasi Lelaki Bertudung Buat Ramai Pecah Perut!

Beberapa gambar lelaki dengan tudung di kepala berserta solekan di wajah ala-ala hijabista zaman moden telah menghiasi ruangan entri di laman Twitter baru-baru ini. Ia bermula apabila seorang lelaki bernama Nabil Fikran ini mengambil gambar swafoto dirinya seperti seorang perempuan lalu dikongsikannya ke Twitter dengan niat untuk suka-suka lalu akhirnya menjadi ikutan jejaka-jejaka lain untuk membuat perkara yang sama. 

BACA:[VIDEO] “Mana Tahi Lalat Saya?”- Tiru Neelofa, Jihan Buat Ramai Terbahak!

Korang cantik macam aku tak 

Rahsia kecantikan saya.. minum 5 sudu hadalabo

Meskipun risau foto tersebut bakal menerima kecaman netizen, namun lain pula yang berlaku apabila ruangan komen tweet tersebut dipenuhi dengan gambar-gambar lelaki lain yang tidak mahu kalah untuk tampil lebih cantik daripadanya

1. Aku lagi cantik kot 

2. Nak jugaklah 

3. Taknak kalah 

4. Kalau bawak majlis tak malulah 

5. Jantan semua sama je! 

6. Neelofa kedua Malaysia 

7. Selepas dikerjakan kawan2 aku 

8. Tumpang lalu 

9. Nak yang terbuka atau terjaga? 

10. Cantik macam aku tak? 

11. Lagi cantik 

12. Bolehlah nak buat cuci mata 

13. Sape lagi cantik dari aku

14. Kira jadi tak? Rika Sumanto 

15. Loll

16. Sis lupa shave 

17. Lawanlah aku kalau boleh 

18. Maaf saya tk dapat hidayah lagi 

19. Cantik lagi abang ni

Ramai terhibur melihat kompilasi gambar jejaka-jejaka ‘cantik’ ini. 

Terhibur tengok bunga tutup aurat 

Nk sign out jadi perempuan lah 

Tengok dp plak macam munafik hahaha

Sumber: Twitter nabilfikran10

Jawatan kosong di Kisah Dunia. Maklumat lanjut klik DI SINI

Apa Komen Anda?