Viral Hiburan

Gadis Kidal Curi Tumpuan Isi Borang Terbalik, Tapi Hasil Tulisan Tetap Kemas

Gadis Kidal Curi Tumpuan Isi Borang Terbalik, Tapi Hasil Tulisan Tetap Kemas

Sedar atau pun tidak, setiap daripada kita dikurniakan bakat tersendiri. Seperti sedia maklum, sifat orang kidal ni tak sama dengan orang yang selalu gunakan tangan kanan. Malah dalam gaya menulis pun, boleh terpegun dibutnya kerana ada sesetengah mereka mempunyai cara yang sangat rare. Samalah seperti gelagat seorang gadis yang mencuri perhatian ramai di TikTok baru-baru ini.


BACA : Ayah Tutup Mata 3 Bulan Sebelum, Adik Umur 16 Tahun Jadi Wali Nikahkan Kakak

Unik gila…gadis tenang isi borang terbalik

Menerusi perkongsian video oleh Zila Adnan, kebolehan menulis seorang rakannya yang kidal ini memang begitu unik dan jarang dimiliki orang lain. Ketika melengkapkan sehelai borang, apa yang menariknya adalah dia dengan tenang menulis semua maklumat tersebut dalam posisi terbalik.

Gadis Kidal Curi Tumpuan Isi Borang Terbalik, Tapi Hasil Tulisan Tetap Kemas

 

Boleh tulis macam biasa…cuma mood dia time ni nak tulis terbalik

Paling mengagumkan, hasil tulisan tangannya malah begitu kemas meskipun dalam keadaan begitu. Menurut Zila, rakannya itu sebenarnya boleh sahaja menulis seperti biasa. Namun pada masa itu, gadis berkenaan ikut mood ingin menulis secara terbalik pula.


@zila_adnan

Jrg jumpe spesis rare mcm ni 🤣@dilarahman12

♬ Caught A Vibe – Lancesavali

First time jumpa macam ni…tulis terbalik pun lawa

Sehingga kini, video berkenaan telah meraih lebih 143 ribu jumlah tontonan. Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen akui kagum melihat bakat unik wanita tersebut, Malah hasil tulisan terbaliknya juga dipuji sangat cantik dan kemas.


Gadis Kidal Curi Tumpuan Isi Borang Terbalik, Tapi Hasil Tulisan Tetap Kemas

Gadis Kidal Curi Tumpuan Isi Borang Terbalik, Tapi Hasil Tulisan Tetap Kemas

Gadis Kidal Curi Tumpuan Isi Borang Terbalik, Tapi Hasil Tulisan Tetap Kemas

Sumber : TikTok zila_adnan

Nak cerita lagi? Sertai Telegram Erin Sakura di https://t.me/erinsakura

Gadis Kidal Curi Tumpuan Isi Borang Terbalik, Tapi Hasil Tulisan Tetap Kemas

Facebook

Telegram