Hiburan

Kecoh Bila Iron Man Pakai Casing Phone ‘Ayah-Ayah’, Gaji Berjuta Tapi Humble!

Kecoh Bila Iron Man Pakai Casing Phone ‘Ayah-Ayah’, Gaji Berjuta Tapi Humble!

Sudah hampir dua minggu apabila filem yang dinanti-nantikan ramai, Avengers End Game telah ditayangkan di seluruh pawagam di Malaysia. Di media sosial, topik tentang filem ini menjadi bualan netizen. Malah, ramai yang masih belum ‘move on‘ dengan pengakhiran siri filem ini sehinggakan mereka mula mengikuti perkembangan semasa kesemua pelakon filem tersebut di media sosial masing-masing. 


BACA: [VIDEO] Sebalik Wajah Ayu, Rupanya.. Diana Kantoikan Sikap Sebenar Wany Hasrita

Kecoh Bila Iron Man Pakai Casing Phone ‘Ayah-Ayah’, Gaji Berjuta Tapi Humble!

Kecoh Bila Iron Man Pakai Casing Phone ‘Ayah-Ayah’, Gaji Berjuta Tapi Humble!

Kecoh Bila Iron Man Pakai Casing Phone ‘Ayah-Ayah’, Gaji Berjuta Tapi Humble!

Kecoh Bila Iron Man Pakai Casing Phone ‘Ayah-Ayah’, Gaji Berjuta Tapi Humble!

Kecoh Bila Iron Man Pakai Casing Phone ‘Ayah-Ayah’, Gaji Berjuta Tapi Humble!

Baru-baru ini, Iron Man (Robert Downey Jr.) telah berkongsi beberapa gambar throwback ketika dia duduk berkumpul bersama pelakon-pelakon filem Avengers lain di ruangan Instagram miliknya. 

Wanita-wanita Marvel Studios

Namun, apa yang menjadi perhatian rakyat Malaysia tentang gambar itu adalah casing telefon di tangan Iron Man, yang dipercayai adalah miliknya. 


Kecoh Bila Iron Man Pakai Casing Phone ‘Ayah-Ayah’, Gaji Berjuta Tapi Humble!

Kecoh Bila Iron Man Pakai Casing Phone ‘Ayah-Ayah’, Gaji Berjuta Tapi Humble!

Perkara itu disedari ramai apabila akaun Instagram rasmi milik Era FM berkongsikan gambar tersebut di entri mereka. 


Casing phone Robert hampir sama dengan semua casing phone  ayah kita pakai kan? 

Meskipun bergaji mewah, namun casing itu juga yang digunakannya. Perkara itu menjadi tumpuan ramai netizen dan mereka menyifatkan casing telefon yang dipakai Iron Man adalah sesuatu yang sangat ‘legend’ kerana sering digunakan oleh golongan berusia di Malaysia.  

Ye dohh ayah aku pun pakai casing camtu 

Kecoh Bila Iron Man Pakai Casing Phone ‘Ayah-Ayah’, Gaji Berjuta Tapi Humble!

Kecoh Bila Iron Man Pakai Casing Phone ‘Ayah-Ayah’, Gaji Berjuta Tapi Humble!

Sama macam ayah sebab umur dia pun dah 50 lebih

Kecoh Bila Iron Man Pakai Casing Phone ‘Ayah-Ayah’, Gaji Berjuta Tapi Humble!

Dia beli kat shopee RM30 tak silap

Kecoh Bila Iron Man Pakai Casing Phone ‘Ayah-Ayah’, Gaji Berjuta Tapi Humble!

Bila umur dah meningkat.. pakai casing yang sedih2 

Kecoh Bila Iron Man Pakai Casing Phone ‘Ayah-Ayah’, Gaji Berjuta Tapi Humble!

Kecoh Bila Iron Man Pakai Casing Phone ‘Ayah-Ayah’, Gaji Berjuta Tapi Humble!

Sumber: IG era.je, robertdowneyjr

Nak cerita lagi? Sertai Telegram Erin Sakura di https://t.me/erinsakura

Kecoh Bila Iron Man Pakai Casing Phone ‘Ayah-Ayah’, Gaji Berjuta Tapi Humble!

Facebook

Telegram