“Kena Kecam Pun Job Lebat” – Cik Epal Dedah Jumlah Income, Cecah Lebih RM50K!

Baru-baru ini nama Instafamous Cik Epal banyak meniti di ruangan media sosial apabila suaminya, Jofliam membeli sebuah stroller baru berharga RM3000 semata-mata kerana tertinggal stroller dan enggan membuang masa mengambil semula di rumah. Cik Epal bagaimanapun enggan mengambil pusing dengan segala kecaman netizen kerana sudah biasa dengan keadaan itu sejak zaman blogger lagi. 

BACA: “Takkan Nak Dukung Berjam-Jam”- Cik Epal Respon Dikecam Riak Beli Stroller RM3K

Advertisement

Baru-baru ini menerusi perkongsian di IG story, dia telah mendedahkan jumlah pendapatan lumayan yang diperolehinya melalui tawaran membuat iklan beberapa syarikat dan juga hasil jualan produknya sendiri. 

Memang selalu buat ads, diorang akan tanya dulu nak tak

Advertisement

Brand ni bayar aku RM7k untuk satu campaign

Advertisement

Yang brand ni pulak RM9k dia bayar aku

Terang Cik Epal lagi walaupun dia kelihatan seperti syok sendiri di media sosial, namun itulah yang diburu oleh jenama-jenama besar.

Advertisement

Orang cakap jadi blogger ni b*doh, tapi sebenarnya…

Advertisement

Bagi Cik Epal, kutukan dan kecaman netizen tidak memberikan sebarang kerugian pada dirinya. Sebaliknya, tawaran kerja dan rezekinya semakin melimpah manakala mereka yang ‘membawang’ tidak mendapat sebarang manfaat.

Kena kecam pun job still lebat, so why not? 

Advertisement

Income aku makin bertambah.. engko yang kutuk dapat apa? 

Menyampah tapi masih stalk aku? 

Advertisement

Sumber: IG cikepal06

Advertisement

Apa Komen Anda?