Viral Artis rancangan tv

Kru Belakang Tabir Dedah Rakaman Babak Adam Talak Hayfa, Part Akhir Paling Best

Kru Belakang Tabir Dedah Rakaman Babak Adam Talak Hayfa, Part Akhir Paling Best

Episod 27 drama ‘Risik Pada Hati’ malam tadi cukup membuatkan netizen berpuas hati. Akhirnya detik yang dinantikan seakan tiba, Hayfa nekad mencurahkan segala isi hatinya semenjak Adam berkahwin dengan Aisya. Merasa geram kerana dicabar, lelaki itu segera melafazkan talak bagi menuruti permintaan isteri pertamanya itu.

BACA : Ingat I Patung Ke? Muak Bersusah Demi Adam, Hayfa Meletus & Diberi Talak 1

Let me go…Last sekali tu senyum puas…Sape tengok ulang lebih 3x kite geng

Di sebalik babak tegang itu, seorang kru belakang tabir sempat berkongsikan bagaimana babak itu dihasilkan. Meskipun mereka cuma menjalankan penggambaran tanpa sebarang suntingan lagi, penjiwaan Ummi Nazeera begitu kuat sehingga auranya menyelubungi ruangan tersebut. Satu persatu dialog dilemparkan sehingga tamat, dia kemudiannya terlihat mengukir senyuman puas seolah-olah baru habis melepaskan marah sendiri. Melihat kualiti lakonan aktres tersebut, sebenarnya dahulu seorang kru juga pernah menangis di sebalik tabir.

@ajuahmad_

Let me go 🔥🔥 LAST skali tu senyum puas 😝 sape tgk ulang lebih 3x kite geng 🤝 #behindthescenes #episode27 #risikpadahati #zamriezgoldenpicturessdnbhd #Akasiatv3 #tv3malaysia #fyp #fypdongggggggg #fypシ゚viral

♬ Aku Wanita Biasa – Krisdayanti & Anang

@ajuahmad_

Kami sebagai penonton 🥹 #akucrew #behindthescenes #RisikPadaHati #fyp #FYP #fypdongggggggg #comingsoon

♬ original sound – ajuahmad_ – ajuahmad_

Apa sebab korang marah kat Adam?…Kenapa ada yang backup Hayfa?

Menyedari adegan itu cukup memberikan impak besar, Alif Satar di Instagramnya semalam sempat memuat naik video lucu. Membawakan watak Adam, dia bergurau kononnya tertekan kerana ramai yang menyebelahi Hayfa.

Ummi pelakon terbaik 2022…Moga drama ni dapat anugerah terhebat

Menerusi ruangan komen pula, ramai penonton setia drama arahan Pali Yahya ini memberikan pujian melambung khususnya kepada watak Hayfa. Sejak awal tayangan lagi, Ummi Nazeera membawakan wataknya dengan sangat cemerlang dan disifatkan layak menerima anugerah penghargaan kelak.

Kru Belakang Tabir Dedah Rakaman Babak Adam Talak Hayfa, Part Akhir Paling Best

Kru Belakang Tabir Dedah Rakaman Babak Adam Talak Hayfa, Part Akhir Paling Best

Kru Belakang Tabir Dedah Rakaman Babak Adam Talak Hayfa, Part Akhir Paling Best

Kredit : TikTok Ajuahmad

🚨 Erin Sakura KINI MENCARI INTERN! Klik untuk maklumat lanjut.

Nak cerita lagi? Sertai Telegram Erin Sakura di https://t.me/erinsakura

Kru Belakang Tabir Dedah Rakaman Babak Adam Talak Hayfa, Part Akhir Paling Best

Facebook

Telegram

Facemask For Kids