Lawak! Konon Minta Edit Foto Tapi Gadis Ini Kena Troll Dengan Warga Twitter

Baru-baru ini, seorang gadis yang dikenali sebagai Farisha telah memuat naik sekeping gambarnya ke laman sosial Twitter. Dalam pada itu, caption yang ditulis mula mencuri tumpuan ramai apabila dia meminta agar gambarnya dieditkan. Terpanggil dengan permintaan tersebut, warga Twitter mula menayangkan kemahiran masing-masing dalam mengedit gambar. Namun begitu, hasil akhir gambar-gambar tersebut adalah sangat melucukan.

Baca : [VIDEO] Tak Keruan! Reaksi Zizan Bila Mira Filzah Datang MeleTOP Lawak Habis

Berikut adalah gambar asal yang dimuat naik oleh Farisha.

Siapa reti editkan ni?

Macam-macam  jenis gambar ada, kreatif betul!

Avatar dah pakai hijab ke tu?

Jangan sampai aku snap kau – Thanos

 

 Tatap mataku…

Akak besar sudah mari…

Akhirnya berjaya jadi Power Rangers warna putih, cantik tak?

Profesor X dah bertudung

Pusing-pusing nak pergi mana?

 

Duk atas tu nak pergi mana cik kak?

Dah ready nak jadi imam…Mana makmum saya?

Daripada slim, sampai jadi sado dibuatnya…

Allahu cantiknya body! Apa rahsia langsing?

Bende boleh banyak, buat apa satu…

Dia ligat breakdance la pulak…Bukan biashe-biashe

Ada kelibat entiti misteri di situ…

Jackie Chan pun takde masa nak pening kepala…

Namun dalam puluhan gambar lucu, ada juga yang berjaya mengedit dengan elok. Hasilnya boleh tahan nice juga!

Jangan lupa tutup aurat, Sis! Barulah patuh syariah…

Sumber : Twitter Farisha

Apa Komen Anda?