Hiburan Viral

“Manusia Berhati Emas” – Jemput Jejai Rai Hari Jadi Anak, Fasha Dipuji Ramai

“Manusia Berhati Emas” – Jemput Jejai Rai Hari Jadi Anak, Fasha Dipuji Ramai

Sharing is caring!

Kalau sebelum ini orang ramai rata-ratanya terkesan apabila Rizal Ramli atau lebih dikenali sebagai Jejai, mengucapkan selamat pengantin baharu serta beberapa ucapan kepada pasang4n yang baru sahaja berkahwin, Aidil dan bekas isterinya, Fasha Sandha. Kini mereka sekali lagi menjadi perhatian ramai lagi apabila Jejai turut hadir dalam sambut@n hari lahir anak lelaki mereka, Putra Rayfal Ramli.

BACA: Ucapan Jejai Untuk Fasha & Aidil Buat Ramai Terharu, Ini Balas Nora Danish!

“Manusia Berhati Emas” – Jemput Jejai Rai Hari Jadi Anak, Fasha Dipuji Ramai

Majlis yang bertemakan Spiderman itu diraikan dengan meriah sekali dan turut dihadiri oleh beberapa kenalan rapat.

Sepanjang majlis hari lahir Rayfal

“Manusia Berhati Emas” – Jemput Jejai Rai Hari Jadi Anak, Fasha Dipuji Ramai


“Manusia Berhati Emas” – Jemput Jejai Rai Hari Jadi Anak, Fasha Dipuji Ramai

“Manusia Berhati Emas” – Jemput Jejai Rai Hari Jadi Anak, Fasha Dipuji Ramai

“Manusia Berhati Emas” – Jemput Jejai Rai Hari Jadi Anak, Fasha Dipuji Ramai

“Manusia Berhati Emas” – Jemput Jejai Rai Hari Jadi Anak, Fasha Dipuji Ramai

“Manusia Berhati Emas” – Jemput Jejai Rai Hari Jadi Anak, Fasha Dipuji Ramai

Namun apa yang mendapat perhatian ramai apabila Jejai turut hadir dalam majlis tersebut.

“Manusia Berhati Emas” – Jemput Jejai Rai Hari Jadi Anak, Fasha Dipuji Ramai

Dalam pada itu Jejai turut ada kongsikan ucapan khas buat anaknya yang kini sudah berusia 6 tahun. Menerusi laman Instagramnya, dia menceritakan pengalamannya sepanjang menjadi bapa, dan turut berharap agar Rayfal dapat menjadi anak yang soleh.

Dengan ini daddy nak tutup surat ini dengan…

View this post on Instagram

Dearest Rayfal, My adorable boy, with the grace and blessing of Allah SWT, on the 15th of April 2013 you came into this world of ours. I was so happy when i saw you. You are ibu’s first born and she was lost for words too. U were delivered in the delivery room of Prince Court with huge windows overlooking an architectural marvel, the tallest twin towers in the world, the KLCC. What an experience! I want you to know how precious you are and always will be to me. You, Yop and Jemyma are my everything, really. In the years to come, I hope that i will teach you good things, but you have already taught me infinite amounts. You guys have taught me what it is to be a daddy. You have taught me pure love. You have taught me to be selfless. InsyaAllah tahun ni kalau ada rezeki lebih, daddy nak jadi selfish sikit la and beli present for myself on my birthday pulak hahahah, asyik belanja korang je 🤣. I pray that you grow up strong and responsible. I pray that you are courageous and kind and generous and patient. I already see so much of this in you(kadang kadang tak la, but it is ok), and it makes me so proud to call you mine. Putra ku sayang, Yop and Jemyma are your siblings and all of you share the same last name. I love all of you to bits and may all of you grow closer and take care of each other. All of you are my world right now. And my world is only going to be growing and expanding InsyaAllah, but it will never take anything away from all of you guys and what all of you guys mean to me. Dengan ini daddy nak tutup surat ni dengan some advice. Anak ku sayang. Semoga Rayfal menjadi anak yang berguna kepada agama bangsa dan negara. Semoga Rayfal menghormati ibu bapa, Atok, Tah dan semua kaum keluarga yang tercinta. Dan semoga Rayfal membesar menjadi seorang yang berguna kepada Rakyat Malaysia InsyaAllah. You are my sun,my moon,and all my stars, little one. You are mine. Don’t you ever forget that. Happy birthday! Love always and forever to eternity and beyond, Daddy

A post shared by Rizal Ramli (@rizalashramrnt) on

Perkongsian foto sambut@n itu mendapat pujian daripada orang ramai apabila Fasha tidak pernah mengetepikan bapa kandung anak-anaknya meskipun kini sudah memiliki suami baharu. 

Bagusnya Fasha, Jejai pun ada


“Manusia Berhati Emas” – Jemput Jejai Rai Hari Jadi Anak, Fasha Dipuji Ramai

Abangnya Rayfal dan Jemima pun ada…

“Manusia Berhati Emas” – Jemput Jejai Rai Hari Jadi Anak, Fasha Dipuji Ramai

Kagum tengok abang Rayqal, sayang dekat adik-adik dia

“Manusia Berhati Emas” – Jemput Jejai Rai Hari Jadi Anak, Fasha Dipuji Ramai

Sumber: IG fashasandha & rizalashramrt


Nak cerita lagi? Sertai Telegram Erin Sakura di https://t.me/erinsakura

Sharing is caring!