Viral Artis cinta * perhubungan

Peminat Live Komen Fattah Bau Wangi, Fazura ‘Tegur’ Balik Dengan Muka Jealous

Peminat Live Komen Fattah Bau Wangi, Fazura ‘Tegur’ Balik Dengan Muka Jealous

Meskipun jarang pamerkan kemesraan di media sosial seperti sesetengah artis lain, namun kehidupan Fattah Amin dan Nur Fazura dilihat sentiasa mendapat perhatian. Kini masing-masing sibuk mengendalikan kerja-kerja perniagaan dan membesarkan anak tersayang, video live di ruangan media sosial pula seakan-akan jadi platform express untuk mereka beramah mesra dengan peminat di luar sana.

BACA : Fazura Kerut Dahi Wartawan Tanya Pasal Isu Diana & Lofa, Cara Jawabnya Dipuji

Korang ni macam-macam yeeee komen…Tenang, tenang, saya tak marah

Kesopanan dan gaya santai Fazura ketika melayani peminat memang tidak perlu dipertikaikan lagi. Sama dalam keratan video yang tular di TikTok sejak semalam, dia langsung tak kekok berinteraksi dengan penonton live meskipun ramai menghantar komen-komen ‘nakal’ khususnya melibatkan suaminya.

Peminat Live Komen Fattah Bau Wangi, Fazura ‘Tegur’ Balik Dengan Muka Jealous

Amboi kak, kemain bau suami saya wangi eh…Aihhh nak tengok muka suami lagi…Amboi, amboi, amboi

Selain menceritakan pengalaman mereka terjumpa Fattah dan sempat terhidu bau wangi, ada pula yang ‘mengadu’ gagal fokus dengan live Fazura kerana keberadaan pelakon lelaki kacak itu. Sedar peminatnya sekadar bergurau mesra, Fazz berpura-pura bangun hendak pergi dari situ sebelum duduk semula dalam keadaan sudah tenang.

@fazura.klstokis

Hahaha korang ni macam2 yee komen😂 Nak bau wangi2 jgn lupa beli candle lavender tu🤭💖 #fazura #fattzura #fattah #fyp #fattahamin

♬ original sound – Fazuraofficialbesties-iqa- – Fazuraofficialbesties-iqa-

Baru tahu Fazura ni kelakar…Sebelum ni tak pernah nampak dia kelakar…Fattah nampak takut, serius muka

Jarang melihat sisi kelakar seorang Fazura, ramai akui terhibur melibat video pendek itu. Tidak ketinggalan, ada juga yang menumpukan perhatian mereka kepada reaksi ‘takut-takut’ muka Fattah.

Peminat Live Komen Fattah Bau Wangi, Fazura ‘Tegur’ Balik Dengan Muka Jealous

Peminat Live Komen Fattah Bau Wangi, Fazura ‘Tegur’ Balik Dengan Muka Jealous

Peminat Live Komen Fattah Bau Wangi, Fazura ‘Tegur’ Balik Dengan Muka Jealous

Kredit : TikTok Fazura KLStokis

🚨 Erin Sakura KINI MENCARI INTERN! Klik untuk maklumat lanjut.

Nak cerita lagi? Sertai Telegram Erin Sakura di https://t.me/erinsakura

Peminat Live Komen Fattah Bau Wangi, Fazura ‘Tegur’ Balik Dengan Muka Jealous

Facebook

Telegram