“Perangai Macam S*ndal..” – Dikutuk Di Twitter, Fathia Balas Balik!

Tular tentang sebuah thread yang dibuat oleh seorang gadis bernama Syila di Twitter baru-baru ini tentang sikap buruk Fathia Latiff yang memperlekehkan penampilan wajahnya ketika meminta tolong gadis ini menunjukkan arah kedai. Menyifatkan pelakon itu sebagai giIa dan artis sendu, thread itu telah sampai ke pengetahuan Fathia dan dia telah memberikan respon balasnya terhadap perkara itu. 

BACA: Bengang Diperlekeh Fathia, Gadis Dedah Insiden Awkward Terserempak Artis Sendu

Melalui IG story, Fathia tidak menafikan dakwaan gadis itu tentang apa yang berlaku ketika mereka bertembung di sebuah pusat membeli-belah sebaliknya terus memprovok gadis tersebut. 

Ni baru sikit belum lagi aku Iudah kat mulut kau 

Tidak cukup dengan itu, Fathia juga menyatakan perangai gadis ini sebagai s*ndal dan jaIang.

Perangai macam s*ndal

Kau ingat aku kisah ke korang suka aku ke tak? Tolonglah.. aku langsung tak heran kalau kau m*ti jadi berambuslah

Tolonglah jangan kacau orang tengah puasa 

Tu je balas? Sorry I tak duduk kampung

Walau bagaimanapun, status itu telah dipadam dari Ig story  selepas beberapa minit dimuatnaik. 

Sumber: Twitter Syila

Apa Komen Anda?