Family Inspirasi

Suami Sedia Kejutan Tak Disangka-Sangka, Aksi Si Isteri Menangis Bikin Sebak

Suami Sedia Kejutan Tak Disangka-Sangka, Aksi Si Isteri Menangis Bikin Sebak

Walaupun kini sekatan merentas ke seluruh negara sudah tidak dilaksanakan namun, masih ada keluarga yang terpisah di dua buah negara dan belum berpeluang untuk bersatu. Di saat menahan rindu yang tidak tertanggung, dapat melihat insan tersayang melalui panggilan video boleh mengalirkan air mata.


BACA: Ramai Puji Muka Macam Kembar, Sofea Tergamam Haqiem Surprise VC Hanis Zalikha

I sangat appreciate bila you datang dalam hidup I…Tahun ni I bagi 2 present, inilah hadiah untuk birthday you

Perkongsian oleh layrayura di akaun TikToknya mendapat perhatian selepas dia memuat naik rakaman sekitar hari ulang tahunnya. Pada malam hari yang istimewa tersebut, suaminya menghadiahkan sebuah tablet agar ia dapat memudahkan urusan kerja si isteri. Tidak lama selepas itu, pemilik video ini amat terkejut apabila insan yang amat dirinduinya muncul di skrin gadjet berkenaan.

Suami Sedia Kejutan Tak Disangka-Sangka, Aksi Si Isteri Menangis Bikin Sebak

Suami Sedia Kejutan Tak Disangka-Sangka, Aksi Si Isteri Menangis Bikin Sebak

Happy birthday to my sweet childSee you bila Covid-19 dah habis, moga semua cita-cita Nana tercapai

Menurut Yura, dia tidak pernah tinggal bersama papanya sejak kecil lagi. Bapanya merupakan warganegara Singapura dan kali terakhir mereka bersua adalah pada tahun 2018. Sedih mengenangkan hero pertamanya tidak mengucapkan selamat pada hari jadinya, wanita ini tidak dapat menahan air mata selepas suaminya merancang kejutan tersebut.


@layrayura

I couldn’t take it anymore. I miss you & it hurts.

♬ Aku Tenang – Fourtwnty

Suami Sedia Kejutan Tak Disangka-Sangka, Aksi Si Isteri Menangis Bikin Sebak

Air mata pun mengalir…Nak juga wish macam tu, ayah tak pernah wish birthday

Video berdurasi hampir 3 minit itu telah meraih 133 ribu jumlah tontonan. Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut sebak melihat reaksi pemilik video ini ketika ternampak wajah ayahnya. Dalam masa sama, mereka turut berharap agar berpeluang merasai saat terindah seperti itu.


Suami Sedia Kejutan Tak Disangka-Sangka, Aksi Si Isteri Menangis Bikin Sebak

Suami Sedia Kejutan Tak Disangka-Sangka, Aksi Si Isteri Menangis Bikin Sebak

Suami Sedia Kejutan Tak Disangka-Sangka, Aksi Si Isteri Menangis Bikin Sebak

Kredit: TikTok layrayura

Nak cerita lagi? Sertai Telegram Erin Sakura di https://t.me/erinsakura

Suami Sedia Kejutan Tak Disangka-Sangka, Aksi Si Isteri Menangis Bikin Sebak

Facebook

Telegram