Syok Sambut Birthday, Sekali Hanya Kempunan Tengok Hadiah ‘Terbang’ Dek Angin
Viral

Syok Sambut Birthday, Sekali Hanya Kempunan Tengok Hadiah ‘Terbang’ Dek Angin

Sharing is caring!

Sambutan hari jadi seseorang pasti kurang lengkap jika tidak mempunyai sesi pemberian hadiah kepada individu berkenaan. Walau macam mana sempurna pun rancangan itu, apakan daya kalau peluang berkenaan tak bertahan lama seperti yang terjadi kepada birthday girl ini berlaku.

BACA:Β 21 Tahun Mak Enggan Kahwin Lain, Terdedah Rahsia Bila Anak Jumpa Surat Cinta

Celebrate hari jadi kawan di tepi pantai

Pengguna Twitter yang dikenali sebagai Luciana telah berkongsi video ketika sedang menyambut hari lahir salah seorang rakannya di tepi pantai. Piknik kecil dipenuhi dengan gelak tawa itu dihadiri oleh 6 orang gadis ini semuanya berjalan lancar dan meriah saja.

Syok Sambut Birthday, Sekali Hanya Kempunan Tengok Hadiah ‘Terbang’ Dek Angin

Syok Sambut Birthday, Sekali Hanya Kempunan Tengok Hadiah ‘Terbang’ Dek Angin


Syok Sambut Birthday, Sekali Hanya Kempunan Tengok Hadiah ‘Terbang’ Dek Angin

Tengah sibuk bersembang tiba-tiba angin tiup belon

Ketika teruja membuka hadiah, gadis yang diraikan itu sedang leka bersembang dan tidak sedar belon helium tersebut sedikit demi sedikit ditiup angin. Akhirnya, dia mampu merintih sahaja sebab tak sempat nak bergambar dengan props tersebut sementara rakan-rakan lain bergelak sakan dan ada yang cuba berlari mendapatkan belon tersebut kembali tetapi gagal.

Syok Sambut Birthday, Sekali Hanya Kempunan Tengok Hadiah ‘Terbang’ Dek Angin

Apalah nasib belon tu agaknya…

Di ruangan komen pula, rata-rata netizen terhibur dengan tragedi yang menimpa kumpulan gadis tersebut. Menurut mereka, rakaman tersebut tetap lucu walaupun diulang beberapa kali sehinggakan ada yang berseloroh kononnya belon tersebut jatuh di atas bumbung rumah orang lain. Video berkenaan mendapat lebih 100 ribu tontonan dan 7 ribu retweets setakat ini.

Syok Sambut Birthday, Sekali Hanya Kempunan Tengok Hadiah ‘Terbang’ Dek Angin


Syok Sambut Birthday, Sekali Hanya Kempunan Tengok Hadiah ‘Terbang’ Dek Angin

Syok Sambut Birthday, Sekali Hanya Kempunan Tengok Hadiah ‘Terbang’ Dek Angin

Syok Sambut Birthday, Sekali Hanya Kempunan Tengok Hadiah ‘Terbang’ Dek Angin

Sumber: Twitter Luciana


Nak cerita lagi? Sertai Telegram Erin Sakura di https://t.me/erinsakura

Sharing is caring!