Viral

[VIDEO] Budak Sekarang Lawa Sangat, Gadis Barai Lepas Throwback Foto Dulu-Dulu

[VIDEO] Budak Sekarang Lawa Sangat, Gadis Barai Lepas Throwback Foto Dulu-Dulu

Sharing is caring!

Perubahan zaman memang ketara lagi-lagi bila melihat bila personaliti budak sekarang berbanding remaja waktu dahulu. Mana tidaknya, jika diputarkan kembali kebanyakan budak masa dulu memang comot dan pakai ‘bedal’ sahaja dengan apa yang dibelikan oleh ibu bapa. Berbeza dengan anak-anak sekarang yang jauh lebih advance khususnya dari segi penampilan masing-masing. Mungkin itulah gambaran tepat untuk video yang tular ini.

BACA : “Kakak Awak Lagi Cantik..” -Wajah Sering Disamakan, Tak Sangka Ini Respon Neelofa


Tengoklah budak-budak sekarang, pandai bergaya & siap make up lagi..

Mendapat perhatian ramai, sebuah klip video memaparkan beberapa glow up budak-budak sekarang yang tidak setanding usia sebenar mereka. Mereka juga dilihat bijak menggayakan baju mengikut fesyen terkini serta mengenakan solekan. Dikongsi sejak semalam, video kompilasi beberapa foto yang dikongsi oleh seorang gadis di laman TikTok @carisso tersebut berjaya meraih ratusan ribu tontonan daripada netizen.

[VIDEO] Budak Sekarang Lawa Sangat, Gadis Barai Lepas Throwback Foto Dulu-Dulu

[VIDEO] Budak Sekarang Lawa Sangat, Gadis Barai Lepas Throwback Foto Dulu-Dulu

Sedangkan muka aku pula waktu umur 15-17 tahun, macam kentang..

Menerusi klip video berdurasi kurang daripada seminit itu, gadis berkenaan sempat juga menunjukkan wajah serta penampilan ketika umur belasan tahun yang sedikit innocent berbanding beberapa Instafamous lain. Meskipun manis pandang, namun penampilannya ketika usia itu dilihat agak simple selain tidak mengikut fesyen. Lebih menghiburkan adalah reaksi yang ditunjukan gadis berkenaan dilihat seakan-akan ‘barai’ dengan throwback wajahnya suatu ketika dahulu.


[VIDEO] Budak Sekarang Lawa Sangat, Gadis Barai Lepas Throwback Foto Dulu-Dulu

[VIDEO] Budak Sekarang Lawa Sangat, Gadis Barai Lepas Throwback Foto Dulu-Dulu

[VIDEO] Budak Sekarang Lawa Sangat, Gadis Barai Lepas Throwback Foto Dulu-Dulu

 

Samalah kita, masa tu dah rasa lawa dah..

Menjengah ke ruangan komen pula, rata-rata netizen mengakui terhibur melihat gelagat serta reaksinya. Malah ada juga yang bersetuju dengan pendapat tersebut di mana budak-budak sekarang semakin advance berbanding kebanyakan mereka dahulu.

[VIDEO] Budak Sekarang Lawa Sangat, Gadis Barai Lepas Throwback Foto Dulu-Dulu

[VIDEO] Budak Sekarang Lawa Sangat, Gadis Barai Lepas Throwback Foto Dulu-Dulu

[VIDEO] Budak Sekarang Lawa Sangat, Gadis Barai Lepas Throwback Foto Dulu-Dulu

[VIDEO] Budak Sekarang Lawa Sangat, Gadis Barai Lepas Throwback Foto Dulu-Dulu
Kredit Foto : IG Cirasso

Sumber : TikTok cirasso


Nak cerita lagi? Sertai Telegram Erin Sakura di https://t.me/erinsakura

Sharing is caring!