Viral

[VIDEO] Kek Tempahan Mahal Tapi Buruk, Wanita Terus Emo Monyok Sambut Birthday

[VIDEO] Kek Tempahan Mahal Tapi Buruk, Wanita Terus Emo Monyok Sambut Birthday

Apabila tiba pada sambutan hari jadi, kek merupakan dessert terpenting yang perlu ada sebagai pemanis mulut. Berbanding beli di bakeri mahal yang mana memang menjanjikan rasa sedap, sekali sekali pastinya kita mahu cuba menempah dengan personal baker. Malang sekali, apa yang diiklankan terkadang ibarat indah khabar daripada rupa. Itulah hal yang dihadapi seorang wanita ini.

BACA : Mak Buyung Berjurai Air Mata, Akhirnya Lepas Ngidam Nak Makan Kek Pengantin

Malam tu rasa nak baling kek ni kat seller…Tapi aku anggap sedekah jela

Kalau sedikit berbeza, mungkin ia boleh diterima lagi. Namun pengguna TikTok @murni ini seakan-akan badmood di hari lahir sendiri apabila kek yang ditempah tidak secantik gambar promosi di Instagram. Manisan yang mempunyai hiasan swan di atasnya tampak agak buruk sehinggakan dia membaling secebis kek berkenaan dengan wajah sugul. Kenalan lainnya pula terkejut dengan tindakan tersebut.

@murnialvathea

Klw tak mampu bwt bilang Uda mahal😭🥵!!#geram #kesal #mybestie #fyp #fypシ katanya #koki

♬ suara asli – @Murni Semut🇲🇨🇲🇾 – @Murni Semut🇲🇨🇲🇾

Keknya tak cantik…Makan-makan rasa dulu…Rasalah

Sambutan yang sepatutnya meriah bertukar menjadi suram kerana birthday girl sangat kesal dengan tempahan tersebut. Ibarat tiada lagi mood, Murni langsung memotong kek berkenaan dan terlihat tidak menjamah meskipun sudah dipujuk rakan-rakannya. Hasil gambar promosi yang dikongsikan, terlihat sepatutnya fondant swan itu dibuat lebih tinggi dengan bunga-bunga pink nan indah.


@murnialvathea

Balas @atehkyong lihat sendiri asli/palsu!!

♬ suara asli – @Murni Semut🇲🇨🇲🇾 – @Murni Semut🇲🇨🇲🇾

@murnialvathea

Balas @cicilnyicil nilai aja sendiri😭

♬ In Da Getto – J. Balvin & Skrillex

Kalau tak mampu buat saya boleh je ke kedai kek lain

Bukanlah sengaja mahu mengeluh, namun dia sendiri amat terbuka sekiranya seller mengaku tidak mampu membuat kek sebegitu. Maka dengan penularan video tersebut, murni berharap perkara seperti ini tak berulang lagi.

[VIDEO] Kek Tempahan Mahal Tapi Buruk, Wanita Terus Emo Monyok Sambut Birthday


[VIDEO] Kek Tempahan Mahal Tapi Buruk, Wanita Terus Emo Monyok Sambut Birthday

[VIDEO] Kek Tempahan Mahal Tapi Buruk, Wanita Terus Emo Monyok Sambut Birthday [VIDEO] Kek Tempahan Mahal Tapi Buruk, Wanita Terus Emo Monyok Sambut Birthday


Sumber : TikTok murnialvathea

[VIDEO] Kek Tempahan Mahal Tapi Buruk, Wanita Terus Emo Monyok Sambut Birthday

Facebook

Telegram